Bogdan javno prozvao sudije! Zašto mi niste priznali trojku?! Objasnite! (VIDEO)

03.04.2022

08:37

0

Autor: 24sedam

Atlanta je slavila sa sedam poena razlike

Bogdan javno prozvao sudije! Zašto mi niste priznali trojku?! Objasnite! (VIDEO)
Tan2022-4-3_4466171_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Hakim Wright Sr.

Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta slavili su u duelu Istočne konferencije NBA lige, protiv Bruklina. Rezultat je bio 122:115, a učinak srpskog košarkaša bio je skroman.

Za 24 minuta je ubacio osam poena, uz tri pogotka iz devet pokušaja, uz igre. Pokušao je čak šest puta za tri poena, ali nije pogodio nijednom.

Ipak, posle meča se oglasio zbog jedne sporne situacije.

Na minut do kraja i "plus 3" za Hokse, Bogdanović je pogodio trojku sa pola terena. Erter je prethodno šutirao na isteku napada, lopta nije dotakla obruč, već je udarila u tablu.

Posle zbrke na polovini terena, lopta je došla do Bogdanovića, koji je pogodio sa pola terena, ali trojka nije priznata.

Sudije su gledale snimak i odluku opravdale time da lopta nije dodirnula obruč, pa tako nije počeo novi napad i vremena za šut nije bilo.

- Zašto se ona trojka nije važila? Potrebno mi je objašnjenje - napisao je Bogdan Bogdanović i označio zvaničnu stranicu udruženja sudija NBA lige.

Na tabeli Istočne konferencije tim iz Džordžije je na osmom mestu.

Do kraja regularnog dela sezone Hoksima je ostalo da odigraju još četiri meča. Imaće gostovanje Torontu, pa domaćinstvo Vašingtonu, a za kraj gostovanja Majamiju i Hjustonu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike