Jokić surovo iskren! Ne razmišljam o reprezentaciji!

26.03.2022

14:08

0

Autor: 24sedam

Sprski centar i ove sezone u trci za MVP priznanje

Jokić surovo iskren! Ne razmišljam o reprezentaciji!
Tan2022-3-25_518858_0 - Copyright Tanjug/AP

Nikola Jokić i ove sezone pruža odlične partije u NBA ligi. Ubedljivo je najbolji košarkaš Denvera i ponovo je u trci za MVP priznanje, koje mu je pripalo prošle sezone. Ali pričalo se i o reprezentaciji Srbije.

- Ja ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Nekako pokušavam da se fokusiram na sadašnjost, a to kad dođe razmišljaću kad dođe - kazao je Jokić za Glas Amerike.

U međuvremenu, očekuje posetu selektora Svetislava Pešića i sportskog direktora reprezentacije Dragana Tarlaća.

- Najavili su mi se, sad sam, da budem iskren, zaboravio datum… Tarlać, koji je moj, da kažem Mačvanin, iz Riđice blizu Sombora, najavili su se i radujem se njihovom dolasku - kazao je između ostalog srpski centar.

Naravno, bilo je i priče o Denveru, pošto se bliži početak plej-ofa. Cilj franšize je da se izbegne plej-in, odnosno da se zadrži šesto mesto na Zapadu, koje garantuje plej-of.

- Neke utakmice koje je trebalo da pobedimo smo izgubili, neke koje je trebalo da izgubimo smo pobedili, tako da smo negde, da kažem, gde nam je mesto, ali treba da budemo srećni i zadovoljni, pogotovo što nemamo neke glavne igrače, što su nam se povredili glavni igrači.

Ne samo Džamal (Mari) i Majkl Porter i Pi Džej (Dožer), koga smo kasnije trejdovali, čak i Vlatko se povredio, koga smo koristili jedno vreme, i on se povredio, tako da zadovoljni smo gde smo - kazao je Jokić i dodao je pandemija korona virusa i ovu sezonu učinila specifičnom.

- Pogotovo u početku sezone, mnoge ekipe su bile u tim takozvanim protokolima, i na neki način ekipa koja je ostala zdrava najviše je profitirala. Međutim, mislim da smo prošli nekako tu kovid situaciju i da će da bude sve bolje i bolje u budućnosti.

Pričalo se i o MVP trci, u kojoj se najčešće spominju Jokić i Džoel Embid, zvezdu Denvera ne zanima previše.

- Ne pratim, nekako to se samo dešava, to je samo nus pojava. Meni je drago da nisam opao, da se nisam opustio, da sam i dalje u dobroj formi. Sad da li je to 27 poena, ili 24 poena, to je, kako da kažem, to može da se promeni, ali drago mi je da se ja osećam dobro i da vodim svoju ekipu, nekako na najbolji način, što trenutno mogu - zaključio je popularni Džoker.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike