Da li poruka Miška Ražnatovića znači da Mega dobija još jednog igrača u NBA?

09.11.2020

08:47

0

Autor: D. B.

NBA draft 2020 zakazan je za 18. novembar

Da li poruka Miška Ražnatovića znači da Mega dobija još jednog igrača u NBA?
Copyright MN Press

Najpoznatiji košarkaši agent sa ovih prostora Miodrag Miško Ražnatović otkrio je da stasiti Crnogorac Marko Simonović ipak nije odustao od prijave za ovogodišnji NBA draft, kako je prvobitno najavio ovaj ugledni menadžer.

– Mala korekcija – Marko Simonović, drugi najkorisniji igrač ABA lige i član Mega Sokerbeta ostaje prijavljen za NBA draft 2020 – napisao je Ražnatović na svom twitter nalogu.

Momak rođen u Mojkovcu 1999. godine, a koga je karijere vodila preko Italije i Slovenije do Mege, ove sezone ima sjajan učinak od 16.2 poena uz 10 skokova i dve asistencija na šest mečeva u regionalnom takmičenju. Dugo je na oku NBA skauta, ali i pored odličnih partija tokom ove i prošle sezone mnogi NBA eksperti ga ne vide među momcima koji će sigurno biti izabrani 18. novembra.

Pročitajte još: Priča jednog od igrača Mege koji se neće pojaviti na draftu

Ipak, ima i onih niji stidljivo pominju da bi Simonovića mogao da pokupi neki od timova koji imaju strpljenje i želju da razvijaju i čekaju igrače. Među njima je Dalas koji bi bio spreman da čeka na ovog igrača dve godine pre dolaska u NBA.

Drugi tim koji je navodno zainteresovan za Simonovića je Filadelfija, koja je spremna da uloži na Simonovića svoj 58. pik i da sačeka da vidi kako će se igrač razviti tokom godina koje dolaze.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike