Veliki skandal u srpskoj košarci: Čović podržao vređanje Obradovića! (VIDEO)

22.02.2022

21:13

0

Autor: 24sedam

Pogledajte skandalozan snimak prvog čoveka Crvene zvezde

Veliki skandal u srpskoj košarci: Čović podržao vređanje Obradovića! (VIDEO)
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Predstavljao se prethodnih dana predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović kao potencijalni mirotvorac i neko ko želi da spusti tenzije u srpskoj košarci. Pozivao je na kafu „svog prijatelja Željka Obradovića i nekadašnjeg košarkaša Zorana Savića kako bi proanalizirali sve što se dešavalo, ali posle snimka koji je preplavio društvene mreže teško da će doći do smanjivanja uzvrelih strasti između dva najveća srpska kluba.

Još tokom prvog derbija u sezoni Zvezdini navijači su pogrdnim skandiranjem dočekali najtrofejnijeg trenera Evrope, a sa vređanjem se nastavilo i tokom nedeljnog finala Kupa „Radivoja Koraća“, s tim što se otišlo i korak dalje postavljanjem transparenta “Željko Obradović – državni projekat”.

Iako je prethodnih dana Čović, koji je i sam bio meta uvreda sa crno-belog dela tribina, isticao kako klub nema nikakve veze sa spornim transparentom niti pogrdnim skandiranjima upućenim Obradoviću, snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama, u najmanju ruku, baca veliku senku na sve što je prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona izjavljivao u danima posle finala Kupa u Nišu.

 

 

- Na raspolaganju sam, mi ne funkcionišemo po principu autoprojekcije, nismo angažovali crnogorsko-srpske autore da nam pljuju porodice, niti smo pravili transparente, niti Delije kao navijačka grupa spadaju u tu kategoriju da sa njima možete da tako nešto dogovorite i napravite. Imali smo autoprojekciju u izjavi dotičnog. To je zlo koje se širi, koje širi mržnju, to je vrlo prosto, prvo vređanje opomena, drugo vređanje opomena, treće vređane sudije skidaju pištaljke i idu u svlačionicu. Ne nastavlja se utakmica dok ne bude tih egzibicionista i frustriranih likova. Koristim priliku da pozovem mog prijatelja Željka Obradovića i nekada našeg igrača, Savića, da zajedno sa mnom i našim direktorom sednemo i popijemo kafu i da proanaliziramo šta se dešavalo – rekao je Čović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike