Đoković za 24sedam najavljuje Kup u Nišu: Ako dođe do polufinala s Partizanom, nećemo se predati tako lako! Možemo da uradimo velike stvari!

16.02.2022

08:57

0

Plejmejker Čačana govori i o razvoju svoje karijere, ali i o tome čime jeste i čime nije zadovoljan

Đoković za 24sedam najavljuje Kup u Nišu: Ako dođe do polufinala s Partizanom, nećemo se predati tako lako! Možemo da uradimo velike stvari!
20220205npDjokovicIl3 - Copyright MN Press

Na papiru će najzanimljiviji i najneizvesniji duel četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća biti sudar između dva srpska predstavnika u Admiral Bet ABA ligi - Borca i FMP-a.

I jedni i drugi su u poslednje vreme pokazali neke dobre partije, a jedan od vođa kluba iz Čačka je Ilija Đoković, bivši reprezentativac Srbije.

On, u razgovoru za 24sedam, ističe da u slučaju polufinalnog obračuna s Partizanom njegova ekipa neće izaći sa belom zastavom.

- Pokazali smo da smo uhvatili ritam koji nam odgovara. Postali smo konkurentna ekipa, pokazali smo da možemo da se borimo sa najvećima u Admiral Bet ABA ligi. Na Kupu, ko zna, ako dođe do polufinala s Partizanom, sigurno se nećemo predati tako lako - rekao je Đoković.

Njemu svakako FMP nije nepoznanica, jer je igrao u tom klubu. Imali su ovi timovi žestoke obračune, a Đoković jedan takav očekuje i u Nišu.

- Vraćam se, idem gore-dole, a-ha-ha. I oni imaju kadrovskih problema. Povredio se Nevels, jako bitan igrač za njih. U Niš ćemo doći rasterećeni i tražićemo svoju šansu. Sigurno će to biti dobra utakmica. Kako sada igramo i radimo, možemo da uradimo velike stvari.

MN Press
 

Dodaje organizator igre čačanskog kluba da voli da igra u Nišu, te da je tamo najlepša atmosfera kada se igra Kup.

I to nije samo njegov stav, već stav većine košarkaških radnika i zaljubljenika.

- Nekako se napravila i organizacija i sve... Nekako je to sredina gde se svi okupe, "Čair" je jako lepa sala za igranje. Meni se sviđa, uvek sam imao dobrih utakmica u "Čairu". Neka ostane tako. Osim, možda, Zlatibora, nisam mnogo pratio Zemun, sigurno će i oni doći rasterećeni na Kup. Mogu da budu opasna pretnja, mogu da iznenade.

Veliki problem za Borac je povreda kolena Save Lešića koju je zadobio na meču protiv Partizana.

- Strašna stvar je to što se dogodilo Savi. Stvarno nam je važan šraf i važna karika u igri -kaže Đoković, a onda odgovara na pitanja o svojim povredama.

- Imao sam dve povrede, nisam baš uhvatio takmičarski ritam. Ali uvek može bolje, želim što više, ne treba se zadovoljavati manim. U Čačku sam svoj na svome.

AdmiralBet ABA liga/borac/Dusko Radisic
 

Iskoristili smo priliku da pitamo Đokovića da li je generalno zadovoljan razvojem karijere. Da li je moglo bolje?

- Imao sam veća očekivanja, ali to je život, glava je čudna stvar. Moram da prihvatim i da jesam i da nisam zadovoljan, a-ha-ha - kaže Đoković.

Gledaćemo ga u meču protiv FMP-a u Nišu. Videćemo koliko daleko će Borac stići...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike