Svaka čast Rašku Katiću, za svaku je pohvalu! Znam da mnogi priželjkuju derbi u finalu! Dobrić za 24sedam o borbi za Žućkovu levicu

01.02.2022

08:00

0

Kup Radivoja Koraća igraće se od 17. do 20. februara, a prvotimac u redovima Crvene zvezde Ognjen Dobrić za naš sajt najavljuje borbu na jugu Srbije

Svaka čast Rašku Katiću, za svaku je pohvalu! Znam da mnogi priželjkuju derbi u finalu! Dobrić za 24sedam o borbi za Žućkovu levicu
20220127klDobric3 - Copyright MN Press

Crvena zvezda će u Nišu od 17. do 20. februara braniti Žućkovu levicu, a sigurno je da će Dejan Radonjić računati na svoju raspoloživu "levicu" Ognjena Dobrića.

Višegodišnji prvotimac crveno-belih u razgovoru za 24sedam posle žreba za Kup najavljuje predstojeći turnir, a prvi protivnik Zvezde biće - Radnički Kragujevac.

Dobrić podvlači da se ambicije Zvezde uvek znaju.

- Prošao je žreb, igramo ponovo sa kragujevačkim Radničkim, nadam se da ćemo se na Kupu pokazati u najboljem svetlu. Zna se koji su Zvezdini ciljevi, kao i uvek. Moramo da budemo fokusirani, i nadam se da ćemo biti svi zdravi da odigramo što bolje - kaže Dobrić za 24 sedam.

Zanimljivo je da će i ovoga puta prekaljeni Raško Katić igrati protiv svog bivšeg kluba. Nekadašnji reprezentativac i u 41. godini nastavlja da igra sa istim žarom i to nailazi kod Dobrića na aplauz.

- Jeste, igrali smo i prošle godine protiv Raška. Biće zanimljivo videti ga ponovo na parketu. Svaka mu čast. To je za svaku pohvalu, da u tim godinama ima želju i motiv. Da je zdrav, pre svega. Stvarno, svaka mu čast! Nadam se da će igrati što duže i da će biti zdrav što duže - rekao je Dobrić za 24sedam.

MN Press
 

Ako Zvezda prođe Radnički, u polufinalu će, potencijalno, igrati protiv nezgodne Mege.

- Znamo kakva je Mega ekipa, igrali smo protiv nje. Znamo šta nas očekuje, znamo kako treba da igramo taj eventualni meč i pripremićemo se za njega što bolje - rekao je Dobrić.

Naravno, potencijalno u finalu mnogi očekuju da vide susret Crvene zvezde i Partizana.

- Uvek je potencijalno finale derbi. Volim da igram derbi, posebno kada je neka tako bitna utakmica. Znam da mnogi priželjkuju tu utakmicu. Imamo dva koraka pre toga, pa tek onda možemo da razmišljamo o derbiju. U četiri dana treba odigrati tri utakmice. Najvažnije je sačuvati energiju i igrače da budu što svežiji kako turnir bude odmicao - kaže Dobrić.

MN Press
 

Ni Zvezdin levoruki vojnik nije imun na sjajnu atmosferu koja se tradicionalno napravi u "Čairu", posebno kada je derbi u pitanju. Jedinstvena je to šansa da budu prisutni navijači i Zvezde i Partizana.

- Stvarno je lepa atmosfera. Nadam se da će biti navijača obaju klubova. Želim da sve protekne u sportskom duhu, da navijači bodre svoje ekipe, a da mi pružimo što bolju košarku - zaključio je Dobrić za 24sedam.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike