O Partizanu i Obradoviću je suvišno govoriti, ali je sve moguće: Čačani ne dolaze sa belom zastavom!

04.02.2022

05:58

0

U ovom trenutku, Partizan je vodeći na tabeli, sa 14 pobeda i tri poraza, dok su Čačani 10. sa šest pobeda i 10 poraza

O Partizanu i Obradoviću je suvišno govoriti, ali je sve moguće: Čačani ne dolaze sa belom zastavom!
20210211mmNovako01 - Copyright MN Press

Košarkaši Borca iz Čačka u 19. kolu AdmiralBet ABA lige gostuju ekipi Partizana. Taj meč je na programu u subotu, od 17 sati, a evidentno je da Čačani ne dolaze sa belom zastavom.

Igrač Borca, Aleksa Novaković, istakao je da očekuje tešku utakmicu protiv crno-belih, ali je otkrio i da se svi u ekipi nadaju da mogu do podviga.

- Suvišno je pričati o Partizanu. Reč je o jednoj od najagresivnijih ekipa u Evropi. A vodi je Željko Obradović, najuspešniji trener ovog sporta u istoriji evropskog kontinenta. Sigurno je da će utakmica biti mnogo teška. Na nama je da odgovorimo na agresivnost rivala od prvog minuta, a za dalje ćemo videti - rekao je Novaković na početku, preneo je klupski sajt.

U ovom trenutku, Partizan je vodeći na tabeli, sa 14 pobeda i tri poraza, dok su Čačani 10. sa šest pobeda i 10 poraza.

- Svašta je moguće u ABA ligi, a zbog toga je ova sezona možda i najinteresantnija. Nije nemoguće iznenaditi Partizan, što je Mega nedavno pokazala. Svi se nadamo da i mi to možemo, jer bi to bio veliki podvig. A uradićemo sve da to i ostvarimo.

Borac u dobrom raspoloženju stiže u Beograd, nakon dva trijumfa, nad Megom i Zadrom.

- Što se tiče Zadra, on nam je jedan od rivala za opstanak u ligi. Samo ti podaci govore koliko važan posao smo uradili. Takodje, podigli smo i moral, koji je bio poljuljan, a takodje smo dokazali sebi i drugima da možemo da pobedimo u egal završnici. Sve u svemu, ekipa je u dobrom ritmu.

Na kraju, Novaković je istakao da svi rade vredno kako bi se spremili za crno-bele, ali i nastavak takmičenja, a ostalo je još da se ekipi pridruži kapitetn Uroš Čarapić.

- Ali polako se sastavljamo, što nije bio slučaj od početka sezone. Mučile su nas povrede i korona. Medjutim, konačno možemo da napravimo normalan trening, sa skoro svim igračima, tako da će nam biti mnogo lakše u nastavku sezone - dodao je on.

Aleksa je bio van terena više od dva meseca, a rekao je da je jedva čekao da se vrati utakmicama.

- Srećan sam što se polako vraćam u formu i što mogu da doprinesem ekipi - zaključio je Novaković.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike