Radonjić realan posle poraza od Milana: I da smo u boljoj formi bilo bi teško… Dali smo sve od sebe!

01.02.2022

20:25

0

Autor: Milan Nastić

Strateg crveno-belih nema previše zamerki

Radonjić realan posle poraza od Milana: I da smo u boljoj formi bilo bi teško… Dali smo sve od sebe!
CRVENA_ZVEZDA_vs_ARMANI-_092 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su još jedan domaći evroligaški neuspeh. Kako naprave pozitivan korak trijumfom na gostovanju, izabranici Dejana Radonjića, kao po pravilu ove sezone, dožive poraz pred svojim navijačima i tako sebi značajno smanje šanse u borbi za Top 8.

Tako je bilo i večeras. Pošto su prošle nedelje slavili u Pireju, izabranici Dejana Radonjića su u dvorani „Aleksandar Nikolić“ poraženi od milanske Olimpije 63:57.

- Bila je ovo teska utakmica, fizički posebno. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi, to su pokazali u dosta mečeva do sada. Fizički odlično spremna ekipa – rekao je na početku obraćanja medijima posle meča Radonjić i nastavio:

- Iza nas je jedan težak period, bez mnogo treninga, i jednostavno to se najbolje pokazalo večeras. Mi da smo i u boljoj formi, teško bismo im parirali. Borili smo se, ali oni su držali kontrolu, mi smo pokušali da im se približimo, ali nismo uspeli da napravimo totalni preokret. U odbrani smo bili na nivou, ali je u napadu bilo nekih grešaka. Nedostajale su nam bolje odluke, potrošnja je velika. Dali smo sve od sebe - kazao je Radonjić. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike