Mega je šokirala Partizan! Crno-beli sada idu u Tursku, a Obradović saznao mnogo dobre vesti

24.01.2022

12:41

0

Autor: 24sedam

Utakmica je na programu sutra, od 18 časova

Mega je šokirala Partizan! Crno-beli sada idu u Tursku, a Obradović saznao mnogo dobre vesti
20210916npObradovicZ08 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana otputovali su ka Turskoj, na novu utakmicu Evrokupa. Ovog puta, protivnik ekipe Željka Obradovića biće Turk Telekom, tim sa nešto slabijim učinkom (5-5). Takođe, "parni valjak" je već slavio protiv tima iz Ankare, a u ovaj duel ulazi sa 8-2.

U Beogradu je bilo 85:59, ali bez obzira na sve prethodno navedeno, Obradović je oprezan.

- Spremamo se. Turk Telekom je ekipa koja je promenila trenera i novi trener je uveo neke nove stvari. Drugačije reaguju u odbrani i imaju neke drugačije postavke u napadu. Imamo skauting iz prve utakmice u odnosu na individualni kvalitet, ali sigurno da je novi trener doneo neke izmene pa smo u odnosu na to probali da reagujemo na treningu - kazao je trofejni strateg koji konačno može da računa na sve igrače.

- Svih 14 igrača su konačno zdravi i prisutni na treningu, što nas raduje i nadamo se da će tako biti i u buduće - kazao je Obradović, a da je sutrašnji meč drugačiji od pomenutog, prethodnog složio se i bek Kevin Panter.

- Pobedili smo ih u prvom meču kod kuće, ali ovo je nova utakmica. Biće teže, treba se spremiti za gostovanje, a siguran sam da će se i oni dobro pripremiti. Moramo i da se podignemo nakon poraza od Mege. Cilj nam je da se vratimo u pobednički ritam - zaključio je Panter.

Utakmica će biti odigrana sutra, sa početkom u 18 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike