Zadao Partizanu bolan udarac, pa ga nahvalio! Jovanović: Želim im da završe tamo gde žele da budu!

20.01.2022

19:07

0

Autor: 24sedam

Trener Mege prezadovoljan pobedom u “Pioniru”

Zadao Partizanu bolan udarac, pa ga nahvalio! Jovanović: Želim im da završe tamo gde žele da budu!
20211101IVZvezdaMega09 - Copyright MN Press

Jedina ambicija koju su košrarkaši Mege imali pred duel s Partizanom verovatno je bila da pruže dostojan otpor favorizovanom rivalu. Mladi tim beogradskog kluba, dodatno desetkovan virusom korona, ipak, uspeo je da u dvorani “Aleksandar Nikolić” napravi prvorazrednu senzaciju i trojkom Skučija Smita pet sekundi pre kraja dođe do velikog trijumfa (93:90).

Trener Mege, Vlada Jovanović, primio je pre početka meča zahvalnicu od Partizana za sve što je uradio kao dres crno-belog kluba.

- Prvo da čestitam Partizanu na svemu učinjenom. Na dobrom su putu da ostvare ciljeve. Siguran sam da će to da uradi i želim im da završe tamo gde žele da budu. Hvala klubu na gestu, na poklonu – kazao je Jovanović, pre nego što se osvrnuo na sam meč.

- Imali smo stvarno mnogo problema. Međutim, uspeli smo nekako da se pokrpimo. Nisam mnogo očekivao od ove utakmice, znajući kako Partizan igra. A mi smo bili bez treninga i takmičarskog ritma. Bili smo bez pritiska i zato su ušle lopte. Izvanredno smo šutirali za tri poena i trojkom pobedili na kraju. Partizan je igrao pre dva dana i sigurno nisu bili sveži. Ovo nije Partizan koji je bio pre dva dana. Pretpostavljam da su umorni. Čestitam mojim igračima na zalaganju. Hvala na pažnji klubu i podršci navijača – rekao je Jovanović posle utakmice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike