Partizan pobeđuje 41 razlike u proseku! Ova godina nije mogla bolje da mu krene

13.01.2022

18:26

0

Zadar, Split i Trento nisu se dobro proveli protiv Parnog valjka

Partizan pobeđuje 41 razlike u proseku! Ova godina nije mogla bolje da mu krene
0MET1412 - Copyright MN Press

Kada je odložena utakmica Partizana i Mege to je ujedno značilo da će crno-beli oko Nove godine imati mini-pauzu. I ispostavilo se da je Željko Obradović jako radio sa svojim izabranicima, pa su na početku 2022. godine stigli i rezultati na naplatu.

U prve tri utakmice ove godine crno-beli su pobeđivali sa prosečnom razlikom od čak 41 poena!

Istina, treba reći da su protivnici, pre svih Split, imali problema sa koronavirusom, da je Partizan igrao sve tri utakmice kod kuće, ali imali su i crno-beli problema, posebno protiv Trenta.

MN Press
 

Da će Partizan igrati dobro na startu ove godine moglo je da se vidi već protiv Zadra kada su crno-beli slavili sa 31 razlike,

Potom je u goste ekipi Željka Obradovića došao desetkovani Split koji je otišao kući sa 60 poena minusa. To je ujedno i najubedljivija pobeda u istoriji AdmiralBet ABA lige!

Na kraju, svoju turu je dobio i Trento (došao bez trojice stranaca), a utakmica je bila gotova već u prvoj četvrtini. Kada se sve pogleda, 41 poen razlike u proseku.

Evo kako je Dalas Mur objasnio dobre igre svog tima i veliku razliku kojom Partizan pobeđuje rivale...

- Pre svega poštovanje njima koji su došli u Beograd da igraju, imaju igrače koji su zaraženi koronavirusom. Samo se trudimo da budemo bolji svakog dana, a rezultat je takav kakav jeste, ne mogu mnogo da kažem o tome, a-ha-ha. Trudimo se da igramo jako - rekao je Mur.

MN Press
 

To sve, iz navedenih razloga, možda i nije realna slika snage crno-belih, ali je svakako nagoveštaj da je Partizan na dobrom putu, koliko god to može da bude slučaj u ovom koronavirus vremenu.

Partizan sledeći meč igra na gostovanju Studentskom centru, ako do tog meča uopšte i dođe, dok posle toga, 18. januara dočekuje Hamburg.

Partizanove utakmice u 2022. godini:

Partizan - Zadar 103:72 (31 razlike)
Partizan - Split 109:49 (60 razlike)
Partizan - Trento 97:65 (32 razlike)

Prosečno: 41 razlike

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike