AdmiralBet je postao zlatni sponzor KK Partizan NIS!

06.01.2022

11:59

0

Crno-bela porodica od danas brojnija, za jednu od najbrže rastućih kompanija u regionu

AdmiralBet je postao zlatni sponzor KK Partizan NIS!
AdmiralBet ZLATNI SPONZOR_News 600x400 - Copyright Promo/24sedam/AdmiralBet

Crno-bela porodica je od danas brojnija! AdmiralBet, jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu, postala je zlatni sponzor Košarkaškog kluba Partizan.

Nakon saradnje sa AdmiralBet ABA ligom, najkvalitetnijim košarkaškim takmičenjem u ovom delu Evrope, AdmiralBet je sklopio partnerstvo i sa najvećim košarkaškim brendom lige, a to je KK Partizan.

Kao deo Novomatik grupe, lidera u oblasti gejming tehnologija i jednog od najvećih svetskih priređivača i proizvođača opreme za igre na sreću, AdmiralBet, baš kao i Partizan NIS ima najveće može ambicije.

- Obećali smo, i ispunili, AdmiralBet želi da bude deo košarkaškog giganta kakvi su crno-beli. Naša kompanija je već na ekskluzivan način deo najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu i prirodno je da budemo sponzori Partizana, tima sa tradicijom i velikim rezultatima -  kazao je direktor AdmiralBet-a Marko Ribarić.

Dodaje da su ključne reči i kada je Partizan, i kada je AdmiralBet u pitanju, baš tradicija i rezultati.

​- Svi znamo šta je Partizan, kakva je istorija ovog kluba, kakve navijače ima i u tome smo prepoznali zajednički interes. Jer, kada kažete Novomatik grupa, prva asocijacija je baš to, trajanje kroz decenije i standard kvaliteta i poverenja igrača. Od početka sam insistirao na ovom projektu, jer AdmiralBet želi najbolje, želi da navijačima približi svoj brend i ponudu, ali i da uvek bude na strani pobednika. Nadam se da ćemo ovim korakom, ulaganjem u KK Partizan, doprineti velikim rezultatima - dodao je Ribarić.

Predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović je povodom sklapanja novog partnerstva izjavio:

- Veliko zadovoljstvo osećam što je kompanija AdmiralBet postala deo naše crno-bele porodice. Verujem da ćemo zajedno ostvariti sjajne rezultate. Partnerstvo sa AdmiralBet-om donosi dodatnu finansijsku sigurnost i čini naš klub snažnijim. Još jednom ističem zadovoljstvo što privatne kompanije prepoznaju naš rad i žele da nam se priključe. To je pokazatelj da smo kao klub na dobrom putu - istakao je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike