Na Kališu ništa novo! Zvezda na Zenit bez dva važna igrača!

29.12.2021

19:53

0

Autor: 24sedam

Dejan Radonjić obelodanio loše vesti

Na Kališu ništa novo! Zvezda na Zenit bez dva važna igrača!
0MET0951 - Copyright MN Press

Za Dejana Radonjića bi verovatno bilo čudno da je drugačije. Košarkaši Crvene zvezde od starta sezone ne mogu u kompletnom sastavu da odigraju meč, a tako će biti i u poslednjem duelu u 2021. godini.

U petak u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ (19), a crveno-beli će protiv ruskog tima na parket beogradskog hrama košarke istrčati bez Ognjena Dobrića i Dejana Davidovca.

Ovu informaciju obelodanio je najtrofejniji strateg u istoriji kluba s Malog Kalemegdana, koji je u najavi meča rekao:

- Moramo da odigramo veoma dobar meč, da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni i da nam nedostaju dva značajna igrača. Moramo svi da damo veći doprinos, i još nešto, da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo – kazao je Radonjić.

Crveno-beli su ne tako davno naneli bolan poraz ekipi Ćavija Paskvala u Sankt Peterburgu, zbog čega u srpskom i regionalnom šampionu očekuju još teži posao u sutrašnjem duelu.

- Raspored je takav da brzo igramo novi meč. U prethodnom smo igrali veoma dobro i slavili, što će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su puno, imaju samo šest poraza, imaju veliki kvalitet, igraju veoma dobro od početka i imaju puno razloga da se nadaju dobrom plasmanu - rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike