A rekao je da neće u Lejkerse...

15.11.2020

17:42

0

Autor: Adam Štulić

Nemački reprezentativac nadomak prelaska u Los Anđeles

A rekao je da neće u Lejkerse...
Copyright Profimedia/Javier Rojas/PI

U senci spremanja za predstojeći NBA draft (18. novembar), LA Lejkersi su, kako pišu mnogi relevantni izvori u SAD, završili prvo pojačanje za sezonu u kojoj će braniti šampionski prsten.

Ako sve bude teklo prema planu, novi član “jezerdžija” u ponedeljak će postati Denis Šruder, u trejdu u kojem će Oklahoma dobiti pravo na 28. pika na ovosezonskoj “pijaci”, a pominje da bi u razmenu mogao da bude uključen i Deni Grin.

Obećanje je dato, Pokuševski zna gde počinje NBA karijeru?

Zanimljivo je da je pre samo četiri dana nemački reprezentativac govorio na temu njegove budućnosti u Oklahomi, posle čega se činilo da do ovakvog raspelta neće doći.

– Tačno je, primio sam nekoliko ponuda. Ali, nikada nisam želeo da pređem u Lejkerse, Kliperse ili neke druge klubove koji su možda zvali mog agenta. Dobar sam sa generalnim menadžerom Oklahome. To je moja odluka, rekao sam da mi se više dopada organizacija ovde – ispričao je Šruder.

Podizanje cene ili nešto više: “Procurelo” prvo pojačanje Lejkersa?

I dok Lejkersi oko Lebrona Džejmsa i Entinija Dejvisa, koji će najverovatnije ostati stanovnik Los Anđelesa, prave ekipu koja će pokušati da odbrani šampionski tron, koji je osvojen posle decenije čekanja, pred Oklahomom je stvaranje novog tima, usled odlaska dosadašnjeg trenera Bilija Donovana u Čikago.

Tanderi će, pored Šrudera, u periodu između dve sezone ostati i bez Krisa Pola. Iskusni bek se povezivao sa Klipersima i Milvokijem, ali “Njujork post” je napisao da su se u trku za Pola uključili i Niksi, odnosno Finiks.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike