Mijailovićev govor pred Novu godinu: Biće i teških i lepih momenata, ali najvažnije je da smo zajedno!

29.12.2021

18:01

0

Autor: 24sedam

Održan je i minut ćutanja za sve koji su nas napustili...

Mijailovićev govor pred Novu godinu: Biće i teških i lepih momenata, ali najvažnije je da smo zajedno!
ostojaaa - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Plejada velikih imena na predstavljanju kalendara košarkaškog kluba Partizan.

Vlade Divac, Žarko Paspalj, Saša Danilović, Slaviša Koprivica, naravno i Željko Obradović... Svi su oni došli da proslave zajedno ulazak u 2022. godinu što je 30 godina od Istanbula i trojke Aleksandra Đorđevića.

Prisutnima se obratio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

- Razmišljao sam kako da nemam tremu kada govorim pred ovakvim legendama večeras kao što su Divac, Paspalj, Željko, Saša Danilović, Korpivica i mnogi drugi. Desile su i teške i pozitivne stvari, ali na kraju 2021. godine imamo dobre rezultate, kvalitetan stručni štab, mladu ekipu koja želi da nas vrati u Evroligu. Siguran sam da će dati sve od sebe da zadovolje navijače, a na nama je da im pružimo podršku. Najveći smo košarkaški brend u Srbiji, a imamo svuda podršku. Želim da se zahvalim navijačima na podršci. I svima koji rade u Partizanu, koji su zaposleni u klubu. Moramo da čuvamo te ljude, došla su teška vremena. Najvažnije je da ostanemo svi zajedno. Hvala svima na poverenju. Srećna vam Nova godina i božićni praznici i da vas zdravlje služi - rekao je Mijailović.

U toku proslave kalenadara održan je i minut ćutanja za sve koji su nas nažalost napustili...

- Prošle godine nismo objavili kalendar zbog situacije sa koronom. Želim da se u poslednjim danima ove godine prisetimo svih prijatelja koji su otišli. Mislim na Milenka Savovića, Dudu Ivkovića, Bobana Petrovića, naše navijače. Siguran sam da i gore navijaju za nas i gore - rekao je Mijailović i usledio je minut ćutanja.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike