Partizanovci me gađali novčićima, nazivali me majmunom kad sam prešao u Zvezdu! Ispovest Tarensa Kinsija o najizazovnijoj sezoni u karijeri

28.12.2021

17:58

0

Autor: 24sedam

Američki košarkaš nosio je dres oba naša najveća kluba

Partizanovci me gađali novčićima, nazivali me majmunom kad sam prešao u Zvezdu! Ispovest Tarensa Kinsija o najizazovnijoj sezoni u karijeri
20160607mmKinsi01 - Copyright MN Press

Nema za srpskog navijača veće izdaje od prelaska iz Partizana u Crvenu zvezdu i obrnuto. To je za njih jednostavno neoprostivo.

Nema veze ni ako je igrač u međuvremenu nosio dres nekog drugog kluba. Ako je bio crveno-beli ne sme biti crno-beli nikada. I to je tako.

Jedan od onih koji su na svojoj koži osetili problematiku igranja za oba kluba je i Tarens Kinsi. U sezoni 2013/14 igrao je za Partizan, a 2016. godine za Crvenu zvezdu.

Kinsi se na svom Instagram nalogu prisetio te sezone kada je zadužio crveno-beli dres. Navijači Zvezde napravili su kratak video o Kinsijevom boravku u klubu, a Amerikanac je opisao kako se tada osećao.

printscreen/Instagram
 

- Wow! Hvala vam mnogo za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona koju sam morao da preguram. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me "crnčuga" i "majmun". Uz to sam dobijao pretnje smrću šest meseci. Kad god bih napustio stan imao sam dvojicu policajaca u pratnji. Nisam mogao da idem u određene delove grada... Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu - napisao je Kinsi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike