A od Jokića aplauz: "Brat Srbin" oduševio MVP-a NBA lige, i to dva puta (VIDEO)

27.12.2021

09:53

0

Autor: 24sedam

Denver je bio bolji od Klipersa

A od Jokića aplauz: "Brat Srbin" oduševio MVP-a NBA lige, i to dva puta (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen/YouTube

Denver je pobedio, a Nikola Jokić ponovo briljirao. Ekipa Nagetsa bila je bolja od Los Anđeles Klipersa, posle dva vezana poraza. Jasno je da je srpski centar imao razloga da bude dobro raspoložen.

Takvom raspoloženju doprineo je i novinar Aleksandar Žigić, koji Jokiću pitanja na onlajn konferencijama postavlja na srpskom. Dovoljno da se naš as oduševi. Čak je i aplaudirao.

- Nisam igrao savršeno, imao sam šut iz igre 9 od 24. Ivica Zubac je igrao sjajan meč, odlično me pokrivao, kao i ceo njihov tim. Na početku su me udvajali, čuvao me i jedan na jedan. Radio je sjajan posao, ali smo uspeli na kraju da pobedimo.

- Bila je teška utakmica, ušao sam malo ranije, ali koga briga, dva minuta ranije ili kasnije, možda i znači, otkud znam. Imamo sada utakmicu protiv Golden Stejta, koji su prvi na tabeli u ligi - odgovorio je Jokić, a onda ga je pi-ar prekinuo i prešao na sledeće pitanje, poslednje na konferenciji.

Ali to ipak nije bio kraj. Pomenuti novinar je imao pravo na još jedno pitanje, pošto je za to zamolio sam Jokić. Prošle sezone Srbin je bio MVP, a ove će imati veliku konkurenciju u Stefu Kariju, narednom protivniku.

- Momak stvarno igra na vrhunskom nivou, ako ne voliš kako igra, kako se ponaša na terenu, onda ne voliš košarku. Igra na vanserijskom nivou - rekao je Jokić, a onda je srpski novinar postavio potpitanje: "Ko će pogoditi više trojki?"

- Voleo bih da tako šutiram, bilo bi baš zanimljivo - našalio se za kraj Jokić, čiji je tim trenutno na šestom mestu Zapada, sa učinkom 16-16.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike