Ostaje li Cirbes u Zvezdi? Radonjićev odgovor je sve zaintrigirao

26.12.2021

14:48

0

Autor: 24sedam

Gosti su slavili sa 24 poena razlike

Ostaje li Cirbes u Zvezdi? Radonjićev odgovor je sve zaintrigirao
FMP_vs_CRVENA_ZVEZDA_46 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde upisali su novu pobedu u AdmiralBet ABA lige, na gostovanju FMP-u. Ekipa Dejana Radonjića bila je ubedljiva u Železniku, ali zato što je rival shvaćen maksimalno ozbiljno.

- Čestitke FMP-u na sjajnoj polusezoni, igrama koje su pružali naterali su nas da pristupimo maksimalno ozbiljno. FMP je pokazao zašto je na poziciji na kojoj trenutno jeste. U nastavku je sve došlo u našu kontrolu, posebno kada smo ofanzivno odigrali dobro i napravili dobar posao - kazao je Radonjić, a zatim odgovorio na pitanje o partijama Stefana Markovića i Arona Vajta koji se polako uklapaju u tim.

MN Press
 

- U rasporedu u kojem smo bili i u kojem ćemo biti nije jednostavno stvari prilagoditi na način koji odgovara interesima tima. Nema vremena za treninge, a plus su obojica imali dosta vremena pauze. Uradićemo sve što je moguće kako bi se došlo do zadovoljavajućeg statusa. Aronu treba još vremena i imaćemo strpljenja za njega maksimalno, Stefan je pauzirao još od kraja prošle sezone.

Za kraj konferencije, strategu crveno-belih je postavljeno pitanje o ugovoru Maika Cirbesa, koji ističe na kraju kalendarske godine.

- Ugovor još nije istekao... - bilo je sve što se moglo čuti od Radonjića na ovu temu.

Trener "pantera" Nenad Stefanović čestitao je rivalu na pobedi...

- Ne mogu da kažem da sam zadovoljan jer smo izgubili 24 razlike, ali smo u ovom trenutku pružili ono što je blizu maksimuma. Protivnik je takav da su dovoljne dve greške u odbrani i napadu da utakmica ode iz naših ruku.

Mi smo naš cilj odavno ispunili, možda za celu sezonu, ali svakako za polusezonu. Okrećemo se sada narednim okršajima gde je realno tražiti šansu - kazao je Stefanović čiji će tim u sledećem kolu igrati protiv još jednog kvalitetnog rivala.

MN Press
 

- Ovo je dobra priprema za nas, jer već u narednom kolu igramo protiv Budućnosti, još jednog dobrog protivnika. Videli ste koji su igrači završili meč, bili su to sve momci od 18-19 godina. Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da igraš protiv najboljih.

AdmiralBet ABA liga, 13. kolo

Subota

Studentski centar - Mornar 76:95

Nedelja

FMP - Crvena zvezda 74:98

Krka - Igokea 17.00

Zadar - Split 19.00

Ponedeljak

Borac - Budućnost 18.00

Partizan - Mega 21.00

Utorak

Cibona - Cedevita Olimpija 19.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike