Bogdan se uplašio negativnog šuterskog rekorda, pa počeo da rešeta koš Filadelfije

24.12.2021

07:09

0

Autor: 24sedam

Bogdanović: Na kraju, bilo je malo i lično

Bogdan se uplašio negativnog šuterskog rekorda, pa počeo da rešeta koš Filadelfije
bogdan1 - Copyright Tanjug/AP

Hladan kao špricer, posle nestvarnih 0/13 koji su podsetili da se iza njega nalazi pauza od mesec dana zbog povrede zgloba i da šut nije još najbolje podešen, Bogdan Bogdanović je zaigrao protiv Filadelfije kao u najboljim danima i u poslednjih tri minuta igre sa šutem 4/4 trasirao je put do pobede (98:96) svojim Hoksima. 

Po završetku utakmice Bogdanović je priznao da je dramu shvatio lično i da je sve to bila i borba sa  samim sobom, a ne samo sa protivnikom, koji je svojom odbranom doprineo katastrofalnom šuterskom procentu.

- U tom trenutku, na kraju, bilo je malo i lično. Pomislio sam, ne mogu da oborim negativan rekord večeras. To sam ponavljao sebi. Bilo je nekoliko šuteva koji su ušli i izašli, ali znam taj osećaj i tada morate samo da verujete. Sve su to bili dobri šutevi, nisam ih forsirao - rekao je Bogdanović posle utakmice.

 

 

 

Atlanta još nema u timu najboljeg igrača Tre Janga, koji se oporavlja od povrede. Ekipa se i dalje nalazi na granici od 50 odsto uspešnosti (15-16), najviše zahvaljujući Džonu Kolinsu i Kemu Redišu koji su u odsustvu najboljeg podelili lidersku ulogu u timu. Sinoć su imali još jednog dobrog pomagača u srpskom reprezentativcu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike