Bogdanovićev rafal u poslednjoj četvrtini kao nekad u "Pioniru"

24.12.2021

06:32

0

Autor: 24sedam

Srpski bek poveo Atlantu do pobede u meču protiv Filadelfije

Bogdanovićev rafal u poslednjoj četvrtini kao nekad u "Pioniru"
bogdan2 - Copyright Tanjug/AP

Ništa ne može da poremeti Bogdana Bogdanovića, pa čak ni ako do odlučujućih momenata utakmice šutne iz igre katastrofalnih nula od 13.

Njegova Atlanta pobedila je u Filadelfiji rezultatom 98:96, tako što je srpski reprezentativac u poslednja tri i po minuta preuzeo odgovornost i sve napade ekipe završavao svojim poenima.

Bogdanović se u meč konačno uključio u 45. minutu, kada je na kontu imao samo pet poena, i to postignuta sa linije slobodobnih bacanja.

 

 

Prva trojka vratila je prednost Hoksima - 91:90, pa je u sledećem napadu jednim bacanjem doneo izjednačenje, da bi sa svojom serijom 7:0 za nešto više od minut igre odveo ekipu na bezbednih 98:92, što "Seventi-siksersi" nisu mogli da stignu do kraja.

Bogdanović je na parketu proveo 28 minuta, meč je završio sa 4/17 šut iz igre, odnosno 1/9 za tri poena, ali će se pamtiti rafal u poslednjem minutu koji je presudio pobednika utakmice.

Uz odličan učinak od 15 poena, Srbin je ostvario još pet skokova i dve asistencije. Najefikasniji igrač bio je Kem Rediš sa 18 poena, dok je kod poraženih najbolji bio Džoel Embid sa 23 poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike