Korona među „orlovima“! Neočekivani problem za Piksija pred Luksemburg

03.09.2021

17:17 >> 17:50

0

Autor: Adam Štulić

Reprezentativci Srbije bez jednog saigrača nastavljaju septembarsku akciju

Korona među „orlovima“! Neočekivani problem za Piksija pred Luksemburg
Copyright MN Press

Dan uoči duela sa Luksemburgom u kvalifikacijama za SP neočekivani problemi zadesili su stručni štab reprezentacije Srbije.

Na standardnim testiranjima dan pred utakmicu, Andrija Živković je dobio pozitivan nalaz na virus korona, zbog čega neće moći da pomogne saigračima u nastavku septembarske akcije.

– Posle redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru dan pred utakmicu protiv Luksemburga u SC FS Srbije u Staroj Pazovi utvrđeno je da je igrač PAOK-a Andrija Živković pozitivan na virus COVID – 19.U skladu sa medicinskim propisima i protokolima UEFA, Živković je po dobijanju konačnih rezultata napustio sportski centar – objavio je FSS.

Ofanzivac PAOK će dalji boravak u Srbiji provesti u kućnoj izolaciji u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju virusa COVID – 19.

Pročitajte još

– Preostali reprezentativci, uključujući i stručni štab A tima, dobili su negativne rezultate, tako da su na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za meč protiv Luksemburga – stoji u saopštenju FS Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike