Biće mnogo teško sa Srbijom: Selektor Luksemburga zna gde dolazi, ali ne pomišlja na belu zastavu

03.09.2021

10:57 >> 11:59

0

Orlovi moraju da slave u Beogradu

Biće mnogo teško sa Srbijom: Selektor Luksemburga zna gde dolazi, ali ne pomišlja na belu zastavu
Copyright Profimedia

Fudbaleri Luksemburga sigurno su najprijatnije iznenađenje u grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a nije isključeno i u kompletnim kvalifikacijama.

Četa kojom sa klupe komanduje selektor Luk Holc zabeležila je dve pobede i poraz od Portugala u dosadašnjem toku kvalifikacija, a sada dolazi na noge Srbiji, koja nema poraz posle tri kola.

Jasno je da je pobeda Orlova očekivan ishod ovog meča, ali i da izabranici Dragana Stojkovića jednostavno moraju da trijumfuju u Beogradu. Jasno je nama, a jasno je, kako prenosi mozzartsport, i šefu struke gostiju.

Pročitajte još:

– Do sada smo uradili tri velike stvari. Sledeći težak zadatak očekuje nas u subotu protiv Srbije. Moramo da se pokažemo u najboljem svetlu da bismo imali šanse protiv takvih timova. Ne mogu mnogo da se rotiram, pa je važno da se igrači dobro oporave od utakmice sa Azerbejdžanom – rekao je Holc, pa dodao da u beogradskom duelu sa Srbijom verovatno neće moći da računa na Pinta koji je zaradio povredu u poslednjoj utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Utakmica između Srbije i Luksemburga u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Sevtsko prvenstvo u Kataru naredne godine, na programu je u subotu od 18.00 na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike