Katalonci očajni zbog vesti iz Pariza: Nejmar nas iskoristio, nije ni želeo povratak u Barsu

09.05.2021

11:48 >> 11:49

0

U Barseloni veruju da je Brazilac dizao svoju cenu pričama da pregovara sa Laportom

Katalonci očajni zbog vesti iz Pariza: Nejmar nas iskoristio, nije ni želeo povratak u Barsu
Copyright Profimedia

Teški dani za Barselonu! Trka za titulu je verovatno izgubljena remijem na Nou Kampu sa Atletiko Madridom, a onda je na red došla i objava iz Pariza da su se PSŽ i Nejmar dogovorili oko produženja saradnje do 2025. godine.

Brazilac je, naime, važio za ozbiljnu metu novog predsednika kluba Đoana Laportu čijim bi dovođenjem pokrenuo i marketinški oporavak kluba i ekipa bi dobila jednog važnog igrača sposobnog da pored vremešnog Lea Mesija odlučuje utakmice. Izvori bliski klubu su nagoveštavali mogući dogovor Laporta i Nejmara oko povratka na Nou Kamp, ali je želja na kraju doživela sunovrat.

U Barseloni veruju da reprezentativac Brazila nikad nije ni ozbiljno razmišljao da se vrati u bivši klub, ali da su mu raširene glasine o tajnim pregovorima sa Laportom pomogle da dođe do veće ponude Parižana, javlja popularna radio stanica RAC1 iz Barselone. Isti izvor objavio je vest da su se dve strane sastale u Parizu prošlog meseca i da je tada Nejmar potvrdio da iznad svega želi  ponovo da zaigra u La Ligi, ali onda je došlo do hladnog tuša za Katalonce:

– Prvi razlog zašto sam doneo ovu odluku je jednostavno sreća. Radostan sam što sam deo ove grupe, ovog tima, Pari Sen Žermena – poručio je Brazilac.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike