Kakva serija Dušana Vlahovića: 20 golova na poslednjih 23 mečeva (VIDEO)

09.05.2021

07:01 >> 10:22

0

Srbin ne staje ovog proleća, došao na drugo mesto najboljih strelaca Serije A

Kakva serija Dušana Vlahovića: 20 golova na poslednjih 23 mečeva (VIDEO)
Copyright Profimedia

Hit Serije A u sezoni 2021/2022 koja se završava je srpski centarfor Dušan Vlahović, Bivši igrač Partizana od sredine decembra je nezaustavljiv. Od utakmice sa Sasuolom u 12. kolu, 16. decembra, do sinoć kada je sa dva gola torpedovao ekipu Lacija, srpski reprezentativac se 20 puta upisivao u listu strelaca na 23 utakmice.

Na preostalih deset mečeva, sa početka šampionata, jednom je zatresao mrežu, ali tada nije uživao poverenje trenera Bepea Jakinija koje ima sada u njegovom drugom mandatu na klupi ljubičastih.

Vlahović je posle utakmice sa Laciom odbio da upoređuje sebe sa Ćirom Imobileom, iako su novinari ovaj meč najavljivali i gledali kao njihov golgeterski obračun.

Pročitajte još

– Teško mi je da pričam o Imobileu, jer je on sjajan napadač koji je postigao mnogo golova. Bio sam motivisan da dokažem nešto, ali tek sam na početku, ništa još nisam dostigao. Tako da te komparacije nisu baš fer. Nadam se da ću dostići njegov broj postignutih golova jednog dana – rekao je Vlahović.

Na listi strelaca Serije A, Vlahović zauzima drugu poziciju sa Lukakuom iz Intera, dok je Kristijano Ronaldo nedohvatljiv sa 27 pogodaka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike