Kakva blamaža: Tim iz četvrte lige, za koji igra rijaliti zvezda, razbio Lids

10.01.2021

16:07 >> 16:25

0

Autor: D. B.

Posle ovakov poraza obrazi moraju da bride

Kakva blamaža: Tim iz četvrte lige, za koji igra rijaliti zvezda, razbio Lids
Copyright Profimedia

E zbog ovakvih stvari je engleski FA kup omiljen širom sveta. Juče smo bili svedoci kako nižerazredni

Čorli eliminiše Derbi kaunti, a i današnji mečevi nisu propustili priliku da donesu jedno veliko iznenađenje. Krauli taun, tim iz koji se nadmeće u četvrtom rangu eliminisao je Premijer ligaša Lids i to ubedljivo – 3:0.

Koliko je ovo neobično najbolje govori činjenica da je do sada tim koji igra u Ligi 2, samo jednom izbacio učesnika u elitnom rangu sa tri gola razlike. I to se dogodilo daleke 1987. godina.

Posebno je bio sjajan prvi gol ovog tima. Momak koji je nekada igrao za mlađe selekcije Totenhema, Nik Varula napravio je sjajni slalom i veštim udarcem je savladao golmana Lidsa Kasilju.

Ono što je posebno interesatno je da je Krauli zaigrala i velika rijaliti zvezda u Engelskoj Mark Rajt (stalni učesnik različitih emisija ove vrste) koji je pristupio timu i to bez ugovora kako bi zaigrao na ovom meču. On je ušao u igru u sudijskoj nadoknadi i proveo je 60 sekundi na terenu.

Pročitajte još

Za razliku od Lidsa, Čelsi i Mančester siti nisu dozvolili ovu vrstu blamaže. “Plavci” iz Londona su bili sigurni u duelu protiv Morkamba (4:0), dok je Siti sa 3:0 dobio rivala ozbiljnog renomea Birmigem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike