Čorli, amateri iz šeste lige izbacili čuveni Derbi iz FA Kupa (Video)

09.01.2021

15:26 >> 16:08

0

Autor: Milan Nastić

Domaćini pobedili popularne ovnove sa 2:0

Čorli, amateri iz šeste lige izbacili čuveni Derbi iz FA Kupa (Video)
Copyright Tanjug/AP/Martin Rickett/

Fudbaleri Čorlija napravili su senzaciju u FA kupu Enlgleske. Tim iz šeste lige, amateri,  pobedili su poznati Derbi sa 2:0, koji nastupa u Čempionšipu.

Ovo je najveće iznenađenje u najmasovnijem takmičenju u Engleskoj, a golove za amatere postigli su Hol u 10.minutu i Kalveli u 84.

Pročitajte još

Domaćini su se zasluženo plasirali u narednu rundu FA kupa,jer su tokom čitavog meča bili bolji tim, imali su čak 19 šuteva u na gol gostiju,dok su popularni “ovnovi” ugrozili samo samo dva puta golmana Čorlija.

Inače, Derbi sa klupe predvodi legendarni engleski fudbaler Vejn Runi, i činjenica je da se njegova ekipa nalazi u rezultatskoj krizi i trenutno su na 22.mestu Čempionšipa.

Treba istaći,čovek koji vodi računa o terenu u Čorliju,prespavao je na stadionu kako bi teren za današnji meč bio sposoban i da se nekim slučajem ne bi zaledio.

A, po završetku utakmice su fudbaleri Čorlija ispoštovali ritual po kom su postali poznati širom sveta. U svlačionici su zajedno otpevali pesmu koja im donosi sreću – „Someone like you“. Numera koju izvodi Adel i koja na „YouTube-u“ ima 1.6 milijardi pregleda.

Njihovo izvođenje je ponovo oduševilo mnoge, a kako je sve to izgeldalo možete pogledati na snimku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike