Kako Novak provodi dane u Monte Karlu? Dva detalja otkrivaju kompletnu sliku (FOTO)

13.03.2021

14:10

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta trebalo bi uskoro da krene put SAD

Kako Novak provodi dane u Monte Karlu? Dva detalja otkrivaju kompletnu sliku (FOTO)
Copyright Tanjug/ AP Photo/Andy Brownbill

Ako ste se ikada zapitali kako teku dani Novaka Đokovića tokom dela godine koji provodi u Monte Karlu, odgovor na stiže od momka koji je na najboljeg tenisera sveta slučajno naišao tokom šetnje plažom ovog mondenskog grada na Azurnoj obali.

Andres Onrubia Ramos je bio toliko oduševljen što je sreo Đokovića da se brže-bolje tim susretom pohvalio svim svojim pratiocima.

A na zajedničkoj fotografiji vidimo da se Đoković apsolutno pridržava svih epidemioloških mera (na licu nosi masku), ali po dva detalja možemo da otkrijemo šta je radio pre susreta.

Naime, u jednoj ruci Đoković drži prostirke koje često koriste svi oni koji se bave jogom, a u drugoj električni trotinet. Na osnovu toga možemo da zaključimo da je fotografija nastala neposredno posle Noletovog treninga u prirodi, ali i koje to prevozno sredstvo koristi da bi stigao do željene destinacije tokom boravka u Monaku.

Pročitajte još

Inače, dok je pozirao za fotku Novak je nosio i trenerku francuskog olimpijskog tima.
Sledeći turnir na kome bi Novak trebalo da učestvuje je Masters u Majamiju. Turnir na Floridi zakazan je za period od 24. marta do 4. aprila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike