Kakava kazna čeka Gelora Kangu posle sukoba sa Stankovićem?

17.12.2020

14:48 >> 17:36

0

Autor: D. B.

Stiglo objašnjenje iz FK Crvena zvezda

Kakava kazna čeka Gelora Kangu posle sukoba sa Stankovićem?
Copyright MN Press

Iz fudbalskog kluba Crvena zvezda stiže jasna i glasna poruka – Gelor Kanga će biti kažnjen zbog sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Pročitajte još

Kanga je u poslednje vreme napravio niz loših poteza, pa ga je Stanković praktično eliminisao iz tima za poslednje dve utakmice u Superligi protiv Bačke i Metalca. Šef struke Zvezde i temperamentni Gabonac imali su okršaj na poluvremenu meča protiv Libereca u Ligi Evrope, a Kanga je tada čak i odbio da pruži ruku Stankoviću kada ga je ovaj izveo iz igre.

– Povodom informacija o verbalnom sukobu šefa stručnog štaba našeg kluba Dejana Stankovića i igrača Gelora Kange, Crvena zvezda želi da pojasni situaciju kako bi se prekinula sva nagađanja. Sukoba u ekipama uvek ima i biće ih. Ne postoji klub i ekipa imuni na tako nešto. Ipak, nećemo dozvoliti da ovo utiče na ekipu. Razgovarali smo sa Kangom i biće shodno klupskom pravilniku kažnjen, shvatio je grešku i prihvatio odluku. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine i nastavljamo dalje zajedno – saopštili su iz Crvene zvezde.

Ostaje samo da se vidi da li će se Stanković složiti sa ovakvom odlukom kluba. Deluje da je čvrst u stavu da je Kanga odigrao svoje u crveno-belom dresu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike