Stanković neće više da toleriše nedisciplinu Kange

17.12.2020

07:39 >> 07:43

0

Autor: Milan Nastić

Gabonac dobio ukor pred isključenje

Stanković neće više da toleriše nedisciplinu Kange
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ima sve manje razumevanje prema Geloru Kangu i kako piše portal “Mozzart” dobio je ukor pred isključenje zbog nediscipline fudbalera iz Gabona.

Naime, sve je počelo u Češkoj pred meč sa Liberecom, kada su imali verbalnu raspravu, to je nastavljeno je kada je zamenjen i nije hteo da pruži ruku treneru crveno-belih.

A, poslednji u nizu gafova Kange dogodio se na aerodromu kada je u javnost isplivao snimak gde se sukobio sa pripadnicima granične policije, što je još više razljutilo čelnike Zvezde, ali i Stankovića.

Pročitaje još

Najbolji primer da nešto na funkcioniše između njega i trenera je i taj da nije bio u protokolu za prethodne dve utakmice u prvenstvu.

Ostaje da se vidi kako će se rešiti ova situacija na relaciji Kanga-Stanković i veliko je pitanje da li će mu trener Zvezde dati još jednu šansu, s obzirom na to da je i sam Gabanoc sklon incidentima i toga su svesni svi u Zvezdi.

Jedina nada da bi stvar mogla da se ispegla je da se Kanga izvini, ali znajući njegov temperament teško je to očekivati od igrača crveno-belih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike