Kakav spektakl: Udariće Pakjao na Mekgregora

26.09.2020

12:43 >> 20:16

0

Autor: D. B.

Veliki boksersi šampion i čuveni MMA borac zakazali su za sledeću godinu meč na Bliskom Istoku

Kakav spektakl: Udariće Pakjao na Mekgregora
Copyright Profimedia

Ne, oči vas ne varaju. Tokom sledeće godine jedan naspram drugog u ringu biće legendarni bokser Mani Pakjao i jedan od najkontroverznijih MMA boraca Konor Mekgregor.

Borbu koja će se održati u, za sada još, neimenovanoj državi Bliskog Istoka, prvi je najavio Irac.

– Boksovaću protiv Manija Pakjao na Bliskom istoku.Velika mi je čast što ću se boriti protiv dva najbolja boksera moderne ere – napisao je Mekgregor na svom twitter profilu.

Naravno, drugi bokser o kome je Konoro govorio je Flojd Mejveder. On i Irac su 2017. godine imali borbu koja je označena kao najveća u istoriji borilačkih sportova. Pobednik je bio Mejveder, čovek koji je osvojio 11 titule u pet različitih kategorija i to tehničkim nokautom u 10. rundi.

Da će borbe zaista biti objavili su i iz Pakjaovog kabineta.

– Sentor Mani Pakjao boriće se protiv zvezde UFC-a Konora Megregora. Veliki deo zarade biće namenjen za pomoć stnovnicima Filipina koji su pogođeni pandemijom koronavirusa.

Veliki šampion sa Filipina je ušao u istoriju boksa kao prvi borac koji je bio svetski šampion u osam razmičitih težinskih kategorija. Tokom profesionalne karijere koja je traje od 1995. godine deset puta je bio šampion sveta. Spada u red najbogatijih sportista sveta, a već deset godina je senator u Skupštini Filipina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike