Kakav je stav Tima što se tiče napada na Đokovića

22.01.2021

09:40 >> 09:42

0

Autor: Milan Nastić

Austrijski teniser stao na stranu Srbina

Kakav je stav Tima što se tiče napada na Đokovića
Copyright Profimedia.rs

 Austrijski teniser Dominik Tim stao je na stranu Novaka Đokovića povodom pisma koje je uputio organizatorima Australijan open što se tiče uslova igrača tokom karantina u Melburnu.

– Novak je imao najbolju nameru. On je samo hteo da pomogne igračima u Melburnu i nije imao nikakvu nameru da sebe promoviše. Mislim da su napadi na Đokovića bili neosnovani. Vidim da su njegove reči pogrešno protumačene, a to nije prvi put da ga napadaju, iako nemaju realne osnove – kazao je Tim.

Pročitajte još

Treći reket sveta smatra da je australijska vlada dosta dobro uradila posao što se tiče pandemije i da je sprečila širenje.

– Vlasti u Australiji su odlično odradile posao po pitanju koronavirusa. Ovde kao i da je nema, za razliku od ostalih delova sveta. Vidim da pandemiju drže pod kontrolom. Što se tiče nas u Adelaidi, situacija je odlična, i mi koji smo ovde smo na neki način privilegovani. Moram da istaknem zabinutost, koju je i Novak istakao za tenisere u Melburnu, mislim na 72 igrača koja su u strogom karantinu, i biće u zaostatku što se tiče primprema za Austrlijan open – zaključio je Tim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike