Kada će se Katai priključiti pripremama Crvene zvezde

09.01.2021

08:11 >> 10:44

0

Autor: D. B.

Crveno-beli se okupljaju sutra, a već u ponedeljak kreću put Kipra

Kada će se Katai priključiti pripremama Crvene zvezde
Copyright MN Press

Da li će i kada Aleksandar Katai ponovo biti na treninzima Crvene zvezde?

Ovo je pitanje na koje odgovor željno čekaju svi navijači crveno-belih. Ono što je činjenica je da Kataija dugo nema u timu zbog bolesti koja ga muči odavno i zbog koje nije igrao u završnici jesenjeg dela Superlige.

Kataiju su se vratili problemi sa manjkom krvnih elementa koji utiču na zgrušavanje krivi i usporenu cirkulaciju. Ono što lekari nazivaju trombocitopenijom. Zbog takvog stanja Katai je osećao stalni umor i procenjeno je da bolje da pauzira u finišu nadmetanja.

Sjajni dribler je i ranije imao problem sa ovakvim stanjem, prvi put kada je igrao za Vojvodinu 2012. godine, a onda i četiri godine kasnije dok je branio boje španskog Alavesa.

Pročitajte još

I dok se čeka zvanični stav kluba, koji će, pretpostavljamo, biti poznat kada se ekipa bude sutra okupila na prozivci Dejana Stanković, stiže informacija da je reprezentativac Srbije u petak bio na obaveznim testovima u Zavodu za sport i medicinu sporta u Košutnjaku.

Sada se čeka odluka da li je igrač u stanju da prođe kompletan pripremni period i kada će se vratiti na teren.

Kao što je poznato Zvezda će prvi deo priprema, već od ponedeljka provesti na Kipru gde će biti do 18. januara, a zatim će se preseliti u Tursku gde će odigrati i gro pripremnih mečeva pred nastavak sezone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike