Kad golman ne sluša savet saigrača: Kako je Ruji Patrisio izludeo Pepea (VIDEO)

24.06.2021

07:29 >> 07:31

0

Štoper Porta pokazao svom golmanu gde treba da se baci kod penala Benzeme

Kad golman ne sluša savet saigrača: Kako je Ruji Patrisio izludeo Pepea (VIDEO)
Copyright Karim Benzema, Pepe/Profimedia

Benzema se priprema za izvođenje penala. Portugal vodi 1:0, igra se 45+2. minut utakmice trećeg kola grupe F protiv Francuske.

Iskusni štoper Portugalaca Pepe, poznavajući u dušu francuskog napadača sa kojim je godinama u Real Madridu delio dobro i zlo, pokazuje svom golmanu Rujiu Patrisiju ivice kaznenog prostora gde će lopta završiti sa bele tačke.

Uporno gestikulira rukom da se baci u svoju desnu stranu, ali nije vredelo. Kad je sudija Lahoz dao znak da se jedanesterac konačno izvede i Benzema šutira baš tamo gde je Pepe pokazivao, Ruji Patrisio se baca na suprotnu stranu od lopte.

Usledila je scena kao na dečijim terenima – “jesam ti rekao” ili “zašto me ne slušaš kad ti lepo kažem”. Malo je reći da je Pepe zbog neposlušnosti golmana bio iznerviran. Kamera u prenosu “BBC” uhvatila je sve te savete Pepea, kao i njegovu reakciju prema Patrisiju nakon što ga ovaj nije poslušao. Utakmica je završena rezultatom 2:2, što je obe ekipe odvelo u osminu finala Euro 2020.

Pepe je dobro upoznao Benzemu nakon što su zajedno igrala osam godina u Real Madridu, od 2009. do 2017. godine. Portugalski defanzivac, koji sada ima 38 godina, vratio se od januara 2019. godine u Porto, posle dve godine igranja za Bešiktaš.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike