Jović otkriva: Nisam dobio zvaničnu ponudu od Zvezde

21.06.2021

22:14

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni srpski plejmejker o klupskom angažmanu

Jović otkriva: Nisam dobio zvaničnu ponudu od Zvezde
Copyright MN Press

Bio je Stefan Jović u jednom trenutku, bar po medijskim natpisima, nadomak povratka u Crvenu zvezdu, ali izgleda da je realnost malo drugačija.

Srpski reprezentativac je za portal „Eurohoops“ otkrio koliko je bilo istine u spekulacijama da se posle četiri godine vraća na Mali Kalemegdan.

– Situacija sa glasinama i naslovima je luda i pravi samo bespotrebnu tenziju – istakao je Jović i potom konkretno odgovorio na status sa srpskim i regionalnim šampionom.

– Crvena zvezda mi nije poslala nikakvu zvaničnu ponudu. Ni meni, niti mojim agentima. Kontaktiran sam sa njihove strane u pogledu toga da li mogu da pomognem ekipi ili ne, ali ništa zvanično nije izašlo iz toga. Samo smo pričali.

Nedavno je Panatinaikos pozicioniran kao jedan od potencijalnih klubova u kojem bi rođeni Nišlija mogao da nastavi karijeru posle završetka saradnje sa Himkijem.

– I dalje sam slobodan igrač. Postoje druge ponude, ali ništa nije definitivno dogovoreno. Trenutno sam fokusiran na reprezentaciju i našu nameru da se kvalifikujemo na Olimpijske igre – rekao je Jović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike