Još jedan dokaz: Superliga je najnesigurniji posao za trenere

08.11.2020

09:13

0

Autor: D. B.

Novi Pazar je posato 11. klub od početka šampionata koji je promenio šefa struke

Još jedan dokaz: Superliga je najnesigurniji posao za trenere
Copyright MN Press

Kenan Kolašinac više nije trener Novog Pazara. Posle poraza od Zlatibor Čajetine u 14. kolu Superlige, on je podneo ostavku na mesto šefa struke.

Iz Novog Pazara je stiglo saopštenje da je ostavka prihvaćena.

“Nakon poraza na domaćem terenu od ekipe Zlatibora, šef stručnog štaba, FK Novi Pazar, Kenan Kolašinac odlučio je da podnese svoju ostavku UO kluba. Klub je prihvatio ovu ostavku i od večeras smo u potrazi za novim šefom stručnog štaba”.

Pročitajte još: Promena ima u Prvoj ligi

Kolašinac je od sada već bivšeg kluba dobio komplimente za sve što je uradio.

“Kolašincu želimo sve najbolje u daljoj karijeri i zahvaljujemo se na uloženom trudu u radu sa ekipom, kao i na ostvarenim rezultatima pod njegovim patronatom”.

Novopazarci su otkrili i do kada se nadaju da će pronaći novog šefa struke.

Uprava kluba će se potruditi da što pre nađe adekvatnu zamenu treneru da bi u reprezentativnoj pauzi koja nas očekuje novi šef stručnog štaba mogao da pripremi ekipu za ostvarenje što boljeg plasmana do kraja ove polusezone“, navodi se u zvaničnom saopštenju kluba koji zauzima 15. mesto na tabeli Superlige sa učinkom od četiri pobede, tri nerešene utakmice i sedam poraza i osvojenih 15 bodova.

Inače, od početka sezone u Superligi trenere su promenili OFK Bačka, Radnički Niš, Rad, Zlatibor, Inđija, Napredak, Čukrički, Partizan i Radnik. Dakle 11 od 20 klubova!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike