Jokić otkrio šta misli o gafu O'Nila, ali i zbog čega sebe smatra "čudovištem"

15.01.2021

09:07

0

Autor: D. B.

Nikola u samo par reči objasnio šta misli od gafu koji je napravio jedan od najboljih košarkaša svih vremena

Jokić otkrio šta misli o gafu O'Nila, ali i zbog čega sebe smatra "čudovištem"
Copyright Profimedia

Kada Nikola Jokić odigra utakmicu kao što je to učinio protiv Golden Stejta onda je logično da nema ljubitelja košarke u svetu koji nema njegovo ime na ivici usana.

Posle velike pobede Denvera nad Golden Stejtom, centar iz Sombora je, naravno, onlajn, odgovora na pitanja novinara. A u tom razgovoru saznali smo da je Nikola sam sebi dodelio novi nadimak, ali i kakav je njegov stav što jedan od najboljih centara u istoriji košarke, Šakil O’Nil misli da je Nikola iz Rusije!

Dobro, valjda je to njima isto. Nemam pojma. Valjda čim vide “ić” na kraju prezimena misle da je sve isto – nije mnogo želeo da detalji-še Jokić posle meča.

Ono o čemu je pričao je nadimak koji mu je svojevremeno dao Majk Miler, a koji je Jokić odlučio da aktivira. Ovaj nadimak je postao aktuelan dok je Nikola pričao o činjenici da je četvrti na listi najboljih kradljivaca u čitavoj NBA ligi sa prosekom od 1.9 ukradenih lopti po meču.

Majk Miler me je uvek zvao da “Kuki monster”. I sada ću to da mu ukradem. Ja sam “Kuki monster”. Možda nisam tako dobar u odbrani, ali ja sam “Kuki monster” – smejao se Nikola dok je sebe poredio sa likom iz čuvene dečije serije “Ulica Sezama” u kojoj je jedan od glavnih likova plišana figura ovakvog imena koja krade kolačiće sa čokoladom.

Profimedia

Nikola se uozbiljio kada je pokušao da objasni novinarima zbog čega je Denver pobedio Golden Stejt.

– Odbrana je ta koja će nam doneti pobede. Ona je ta koja je išla “gore-dole” od početka sezone. Kada pobeđujemo igramo odbranu jako dobro, kada gubimo igramo je jako loše. Ako bi bila tu negde u sredini, mogli bismo da preživimo. Kada zaustavite Golden Stejt na 104 poena, to je jako dobro. Dakle, dobra odbrana. Kada je tako igraš, onda i ne moraš da postigneš toliko poena. Recimo, sinoć je Stef Kari ponovo bio je sjajan. Pokušali smo da mu ograničimo broj lopti koje dolaze u njegov posed, ali to je teško.

Pročitajte još

Poseban deo Jokić-evog izlaganja odnosio se na način na koji igra njegov novi saigrač Džamajkl Grin.

– Voleo bih da igram sa njim do kraja života. Kada je on pored vas nemoguće je da ne date sve od sebe. On radi sve na terenu. Ne razmišlja, nego radi, bori se… Kada napravi grešku ništa ne želim da ne mogu da mu kažem, on je sjajan – završio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike