Jokić ima poruku: Dosta se igra grubo u NBA, moramo da se čuvamo, jedemo isti hleb

25.04.2021

10:28

0

Autor: Milan Nastić

Srpski košarkaš ističe da je veliki broj igrača povređeno

Jokić ima poruku: Dosta se igra grubo u NBA, moramo da se čuvamo, jedemo isti hleb
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaš Denvera Nikola Jokić nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Hjustonom, ali je istakao da se u NBA igra dosta grubo i da zbog toga ima dosta povređenih igrača.

– Svi imaju mnogo povreda. Ne znam šta se dešava, jednostavno mislim da treba jedni druge da zaštitimo na terenu, jer jedemo isti hleb. Moramo kao igrači da budemo pažljiviji. Treba da se borimo, ali da sve to bude bezbednije. U našem timu nedostaju tri košarkaša, imali smo dosta koraka unazad ali smo uvek imali nekoga da iskorači – poručio je Jokić.

Srpski košarkaš je svestan da treba da preuzem ulogu lidera u timu, posle povreda Džamala, Morisa i Vila.

Pročitajte još

– Ne znam iskreno, moguće je da to moram da radim, ali ja ih vodim primerom. Moguće da treba da podviknem s vremena na vreme, da preuzmem neki teret, da bih pomogao momcima. Kao juče, mislim da treba da budem bolji nego što sam pokazao. Protivnik je bio težak, ali smo se danas vratili pobedom. Neću reći ništa pametno – podvlači srpski košarkaš.

Srpski košarkaš poručio je da Denveru nedostaju neki važni igrači, ali da klupa radi sjajan posao u njihovom odsustvu.

– Nije samo Džamal taj koji fali, nedostaju Moris i Vil, glavni organizatori igre. Faku radi odličan posao, danas je bio sjajan, kao i klupa. Dodavanja su tekla bez problema, uvek kad budemo igrali na taj način, mislim da će nam biti daleko lakše – zaključio je Jokić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike