Jedan poziv menja sve, ako stigne Kristijano napušta Juventus

23.03.2021

22:39

0

Autor: Adam Štulić

Marka pojačava euforiju u belom delu Madrida

Jedan poziv menja sve, ako stigne Kristijano napušta Juventus
Copyright Profimedia

Sve su glasnije spekulacije o povratku Kristijana Ronalda na mesto najvećih uspeha u brilijantnoj karijeri. Dolazak portugalskog asa na “Santijago Bernabeu” prvo je delovao kao “opipavanje pulsa” dve strane, da bi priča postala mnogo ozbiljnija u trenutku kada je strateg madridskog Reala Zinedin Zidan izjavio da takva mogućnost ima realno utemeljenje.

“Marka” sada ide korak dalje i tvrdi da je Kristijano spreman da napusti Juventus u slučaju da poziv iz Madrida zaista stigne.

– Ronaldo je uzbuđen zbog ove mogućnosti, jer je, osim povratka u klub u kojem ima status legende i u kojem je ispisao najsjajnije stranice u karijeri, uveren da još može mnogo da doprinese – piše ugledni madridski list, uz dodatak da Kristijanova senka nikada nije prestajala da lebdi na “Bernabeuom”.

“Marka” dalje navodi da je Portugalac shvatio da je njegovoj avanturi u Italiji došao kraj, jer za tri godine u Torinu nije uspeo da ostvari ono što su sve strane očekivale, a sve je kulminiralo u tekućoj sezoni, još jednom neuspešnom pokušaju da se stigne do trofeja u Ligi šampiona i izvesnog gubljenja šampionskog trona u Seriji A.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike