"Jaguaru" ravna Vojvodina: Takuma Asano sa dva gola zaustavio "lale" u Humskoj

02.03.2021

17:00 >> 17:06

0

Posle tri pobede tima Nenada Lalatovića crno-beli konačno slavili u direktnom duelu - 2:0 (1:0)

"Jaguaru" ravna Vojvodina: Takuma Asano sa dva gola zaustavio "lale" u Humskoj
Copyright FK PartizaN

Fudbaleri Partizana savladali su i najtežu prepreku u stvaranju što dužeg pobedničkog niza. Vojvodina je bila 14. u toj seriji koja traje od kraja oktobra, a oborena je kao i mnoge prethodne zahvaljujući “japanskom jaguaru” Takumi Asanu i njegovim golovima u 25. i 64. minutu za 2:0 (1:0).

Gosti su platili ceh svom otvorenom gardu prema mnogo bržem rivalu, kojem je baš tranzicija donela sve sa čime se ponosi u ovoj sezoni. Nije se isplatila neočekivana hrabrost, jer je već u 25. minutu najmanji prostor za polukontru crno-belima doneo prednost od jednog gola. Bila je to akcija kao iz knjiga, pas u stranu Miloša Jojića do Japanca, koji ne čekajući šutira iskosa i hvata nespremnog golmana Nikolu Simića.

Po matrici svih ostalih utakmica iz trijumfalnog niza, odigrao se i nastavak derbija sa Novosađanima. Prepuštena im je lopta i veći deo terena, ali iz toga su se ređali samo jalovi pokušaji prema Stojkovićevom golu i ništa više. Ni na drugoj strani kontre nisu bile tako plodonosne, samo što je za razliku od prethodna tri duela u kojima je Vojvodina imala i igru i rezultat, vreme bilo saveznik Partizana.

FK Partizan

Kako se kraj primicao crno-beli su dobijali na sigurnosti, dok je ulazak Lazara Markovića umesto Nemanje Jovića davao konkretniji ton igri na delu igrališta gostiju. Ipak, gostujuću odbranu na kraju je probušilo isto šilo.

Pročitajte još

Izraelac Bibars Natho je kao na malom fudbalu proigrao Asana, koji je na petercu stigao da primi loptu, okrene se ka Simiću i još jednom šutne za svoj 14. gol u sezoni i 14. pobedu svog tima u nizu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike