Izgleda kao totalni raspad sistema: Tadić napustio reprezentaciju i vratio se u Ajaks

17.11.2020

11:04 >> 12:50

0

Zamenik kapitena otišao u Holandiju, iz FSS još nema objašnjenja tog čina

Izgleda kao totalni raspad sistema: Tadić napustio reprezentaciju i vratio se u Ajaks
Copyright MN Press

Prema pisanju portala Telegraf, zamenik kapitena reprezentacije Srbije Dušan Tadić napustio je ekipu i vratio se u Holandiju. Iz Fudbalskog saveza Srbije nije stiglo objašnjenje za ovaj iznenadni potez iskusnog fudbalera Ajaksa, koji je bio najavljen da će da priča na konferenciji za novinare zajedno sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Sasvim sigurno ne može se pričati o planiramom odlasku na samo 24 sata od odigravanja utakmice sa Rusijom, u kojoj su još postojale šanse da se pobedom nad “zbornajom” izbegne ispadanje u Ligu C. Još ranije tim je napustio kapiten Aleksandar Kolarov, iz nedovoljno poznatih razloga, budući da italijanski mediji pišu kako nije postojala zabrana Intera da nastupi u meču protiv Škotske, dok se u domaćoj štampi pojavila vest da je iskusni defanzivac na nekoliko sati pre utakmice u četvrtak uveče zatražio da ne nastupa.

Ukoliko se obe vesti ispostave kao tačne, biće to raspad nacionalnog tima, nalik onom iz 2006. godine, kada su se “plavi” na SP u Nemačkoj jedva “skrpili” za poslednji meč u grupi protiv Obale Slonovače, da bi se posle njega u Beograd vratilo vođstvo FSSCG sa svega petoricom fudbalera.

Sve o novom stubu odbrane Crvene zvezde i tome zašto njegovom dedi pripadaju najveće zasluge za dolazak na “Marakanu”

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike