Italijanski klubovi seli za sto, odlučuju o sudbini reprezentativca Srbije

25.01.2021

09:35 >> 09:46

0

Autor: D. B.

Pregovara se oko dva scenarija potencijalnog transfera

Italijanski klubovi seli za sto, odlučuju o sudbini reprezentativca Srbije
Copyright MN Press

Na jednog strani Fjorentina. Na drugoj Verona. Meta razgovora Darko Lazović.

Dva italijanska kluba počeli su pregovore oko transfera reprezentativca Srbije i grada Romea i Julije u Toskanu. Čelnici Fjorentine su toliko zagrizli da dovedu reprezentativca Srbije i čak nude dva rešenja za potencijalni transfer.

Prva je da već sada pozajme Lazovića i da u ugovoru budu uneta klauzula o obaveznom otkupu na leto. Druga je da sada kupe bivšeg igrača Crvene zvezde, a on tek sledeće leto pređe u Firencu.

Ova druga varijanta je već viđena u poslovanju ova dva kluba prilikom kupovina Sofjana Amrabata. Naime, njega je Fjorentina kupila krajem januara od Verona, ali je potom usledio i dogovor da stane u starom klubu do početka sezone 2020/2021.

Pročitajte još

Lazović je u nekoliko navrata bio na meti tima iz Firence, a bilo je čak i priče da su ga Italijani želeli i dok je bio član beogradskih crveno-belih. Čačanin, koji je tokom karijere igrao i za Đenovu, je ove sezone odigrao 14 mečeva za Veronu, postigao je jedan gola, a saigračima je namestio dva. Prema procenama specijalizovanog sajta “transfermarkt” njegova procenjena vrednost je 5.000.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike