Italijani pregovaraju sa Sinišom: Život Srbina na ekranu, u epizodama! Zna se i ko će ga glumiti (FOTO)

21.04.2021

14:35 >> 15:41

0

Biografska priča srpskog stručnjaka mogla bi da se ekranizuje na Apeninima

Italijani pregovaraju sa Sinišom: Život Srbina na ekranu, u epizodama! Zna se i ko će ga glumiti (FOTO)
Copyright Profimedia

Otkako se pre dva leta suočio sa teškom i neizvesnom borbom za život, pa onda pobedio leukemiju i i trijumfalno se vratio fudbalu, popularnost Siniše Mihajlovića u Italiji neprestano raste. Zbog takvog trenda filmski producenti na “čizmi” planiraju da naprave TV seriju sa detaljima iz biografije srpskog stručnjaka koji poslednje tri sezone radi u Bolonji.

Na ovu ideju “filmadžije” su došče nakon što je ekranizacija životnog puta Frančeska Totija doživela veliki uspeh i gledanost u Italiji. Već se i zna da bi lik Mihajlovića bio poveren glumcu Pjerfranćesku Favino, ali konkretne poteze morao bi da povuče baš Srbin pošto su pregovori započeli i očekuje se njegovo odobrenje.

Profimedia

Stoga još niko nije spreman da kaže kada će početi snimanje, a još je teže odgovoriti na pitanje kada bi se prve epizode mogle da pojave na ekranima.  Zasad, iz izvora bliskim Mihajloviću, može se saznati da je ideja dobro došla:

Pročitajte još

Siniša je oduševljen tom idejom. Cela njegova priča podseća na sjajan scenario, on je onaj koji je živeo hiljadu života – rekao je jedan od dobro upućenih.

Veruje se da će scenaristi serije dobiti dovoljno materijala iz Mihajlovićeve biografije “Utakmica života” u kojoj je opisan put iz rodnog Borova preko Crvene zvezde i Beograda do Italije, gde živi i radi od 1992. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike