Istanbul dočekao legendarnog Srbina: Sale se vratio na mesto uspeha (FOTO)

04.08.2021

20:32 >> 20:39

0

Autor: Adam Štulić

Srpski strateg u naredne tri sezone na klupi Fenerbahčea

Istanbul dočekao legendarnog Srbina: Sale se vratio na mesto uspeha (FOTO)
Copyright Aleksandar Đorđević foto: MN Press

Istanbul je izgleda suđen Saši Đorđeviću. Na mestu gde je ostvario prvi veliki uspeh u seniorskoj košarci, donevši, čuvenom trojkom u finalu Kupa šampiona protiv Hunvetuda, titulu evropskog prvaka Partizanu, legendarni srpski košarkaš će pokušati da ponovi isti uspeh i kao trener.

Nekadašnji selektor Srbije doputovao je u sredu u Tursku privatnim avionom iz Milana, kako bi započeo trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, na čijoj je klupi zamenio zemljaka i naslednika na klupi „orlova“ Igora Kokoškova.

Pročitajte još

– Kada je ozvaničena saradnja Fenerbahče mi je u saopštenju poželeo dobrodošlicu u porodicu. To mi se zaista dopalo, jer nisam dugo čuo ništa slično. Sada moram da uspem da postanem i budem deo Fenerove porodice. Zbog toga sam veoma zahvalan i počastvovan što sam ovde – rekao je Đorđević po dolasku u Istanbul.

Podsetimo, Đorđević je prethodne dve sezone vodio bolonjski Virtus, koji je u takmičarskoj godini za nama vratio na tron italijanske košarke. To, ipak, nije bilo dovoljno da ostane u italijanskom klubu, pa je tako posle milanske Olimpije, Benetona Panatinaikosa i minhenskog Bajerna, dobio priliku da radi u još jednom velikanu evropske košarke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike