Irski novinar prešao granicu normalnog: Recite mi da je Novak zaražen, pa da se zabavim!

03.02.2021

16:34 >> 16:39

0

Autor: D. B.

Odvratna poruka na račun najboljeg tenisera sveta

Irski novinar prešao granicu normalnog: Recite mi da je Novak zaražen, pa da se zabavim!
Copyright Profimedia

“Između 500 i 600 igrača, sudija, trenera i drugih ljudi koji su povezani sa održavanjem Australijan opena moraće u izolaciju pošto je jedan od radnika u hotelu gde su igrači bili smešteni bio pozitivan na testovima”

Ovo je tekst tivta koji je objavio britanski “Bi-Bi-Si”. A prvi koji je reagovao na njega bio je čovek po imenu Evan Mekena.

Reč je o čoveku koji je opisujući sebe napisao “jednom sportski novinar godine” i koji je sebi dao za pravo da napiše sledeći komentar:

Molim vas recite mi da je među njima Đoković. Svima nam je to potrebno!

Ove reči su izazvale burnu reakciju na ovoj društvenoj mreži, pa ga je korisnik pod nadimkom “skelper” upitao da objasni zbog čega tako nešto piše:

Da bismo mogli da vidimo šta će biti njegove sledeća lista ucenjivačkih zahteva kojima se zabavljamo.

Ovakva reakcija je dodatno isprovocirala normalne ljude.

– Da bismo se zabavljali? Da li ti to ozbiljno pišeš? Želiš da neko oboli da bi mogao da mu se rugaš? Vau. Jako interesa-tnu karijeru imaš – odgovrio mu je “skelper”.

Pročitajte još

I ponovo se pokazalo da 100 puta izgovorena laž postaje istina. “Lista zahteva” o kojoj neuki Evan priča je zapravo spisak predloga koji je Novak u privatnoj poruci poslao prvom čoveku Australijan opena Kregu Tiliju i koji nisu bili nikakv ultimatum ili traženje povlastica za njega, već borba za bolje uslove tenisera koji su bili u karantinu u Melburnu (Novak je dve nedelje obaveznog karantina proveo u Adelejdu).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike