Intervju koji se čekao: Mesi odlučio da prekine ćutnju

21.12.2020

09:52

0

Autor: Adam Štulić

Argentinski as pričao o bliskoj prošlosti i budućnosti

Intervju koji se čekao: Mesi odlučio da prekine ćutnju
Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Katalonci, naročito deo naklonjen Barseloni, je u stanju blage ekstaze, jer je njihov mezimac Leo Mesi odlučio da prekine ćutnju.

U nedelju uveče, na programu “RAC1”, biće objavljen ekskluzivan intervju sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena, koji je prethodnih šest meseci gotovo svakodnevno bio na naslovnicama sportskih novina.

Pročitajte još

– Danas sam dobro, ali istana je da sam se letos veoma loše proveo. Kulminiralo je sve ono što se dešavalo ranije. Dešavanja pre leta, način na koji se sezona završila, zahteva za transfer i rasplet te situacije… Na početku sezone sam se malo povukao…

Još uvek niko ne može da pretpostavi da li će Mesi i naredne sezone nositi dres kluba u kojem je proveo celokupnu karijeru. Prvi preduslov je ispunjen odlaskom doskorašnjeg predsednika Bartomeua, ali novi ugovor još nije potpisan.

– Imam veliku želju da se borim za sve što je pred nama. Uzbuđen sam. Znam da klub prolazi kroz teška vremena, kako na organizacionom tako i na sportskom nivou, teško je sve ono što trenutno okružuje Barselonu, ali radujem se izazovima – rekao je Mesi u opširnom intervjuu koji će biti objavljen 27. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike