Iliev za 24sedam: Lakše ćemo dočekati proleće u Evropi, nego da uđemo u grupnu fazu! Pojačanje pred vratima!

14.08.2021

15:03 >> 09:16

0

Crno-beli čini sve da pojačaju ekipu pre utakmice sa portugalskom Santa Klarom

Iliev za 24sedam: Lakše ćemo dočekati proleće u Evropi, nego da uđemo u grupnu fazu! Pojačanje pred vratima!
Copyright Iliev i Stanojević, FK Partizan/Miroslav Todorović

Nisu se oglašavali, ali to ne znači da su odustali od dovođenja igrača ofanzivnih karakteristika. Utakmica sa Sočijem dala je jak povod da se taj fudbaler angažuje što pre, jer kako kaže nezvanični sportski direktor Partizana Ivica Iliev “biće lakše dočekati proleće u Evropi, nego se kvalifikovati za grupnu fazu Lige konferencija”.

– Uspeli smo da eliminišemo jednu rusku ekipu. Koliko ja pratim fudbal, nikad srpski, ni jugoslovenski klubovi nisu igrali sa Rusima lako, po tradiciji nam neodgovaraju. Posebno klub kao što je Soči, sa velikim budžetom, odličnom ekipom. To što smo ih mi izbacili u ovoj fazi takmičenja samo mi govori da smo i mi podigli nivo kluba. Bliži smo tom evropskom kremu, napravili smo odličnu ekipu i mislimo da će ona biti još bolja – priča Iliev.

Portugalci su eliminisali Olimpiju, a već posle ponoći na stolu stručnog štaba bile su sve potrebne informacije o Santa Klari.

Radost fudbalera Partizana foto: MN Press

– Portugalci su odlični, zaslužuju poštovanje, ali da se ne lažemo – Soči je snažnija ekipa. To je bio pravi izazov i zato naš tim i stručni štab zaslužuju sve pohvale za obe utakmice sa Rusima. Mislim da će biti teže doći do grupne faze Lige, nego da se domognemo proleća u Evropi. Ali sad ne smemo da se zaustavimo protiv Santa Klare.

Sa svoje strane sportski sektor kluba čini sve da prvi meč sa Santa Klarom dočekaju sa pojačanom ekipom.

– Činimo sve što je u našoj moći, ali ne ide lako, jer pregovoramo sa igračem i njegovim klubom. Sve što mogu da kažem da je to igrač ofanzivnih karakteristika, koji će nam povećati konkurenciju i podići efikasnost. Meni je najvažnije da se dopao našem treneru i da ga on ima u svojim zamislima. Moramo samo da budemo strpljivi da se posao završi – rekao je Iliev za 24sedam.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike