I šta sad? Ajd ti poljubi grb da te vidim! Novi dizajn dresova izluđuje fudbalere (VIDEO)

20.08.2021

07:50

0

Dao gol, pa nije mogao da pronađe simbol kluba na opremi

I šta sad? Ajd ti poljubi grb da te vidim! Novi dizajn dresova izluđuje fudbalere (VIDEO)
Copyright Printscreen

Novi modno-sportski trend, dres bez grba kluba mnogima se nije svideo.

Činjenica je da grb zapravo postoji svuda po dresu, ali ga nema onako vidljivog i istaknutog, pa su mnogi navijači odmah komentarisali kako to više ne liči na dres nego na običnu majicu. A sada smo videli da ni fudbalerima ne prija ova nova moda.

Naime, mladi vezni igrač Fenerbahčea Muhamed Gumuskaja (20) našao se u čudu kada je postigao gol u duelu sa Helsinkijem. U naletu emocija poželeo je da poljubi grb kluba za koji nastupa, ali od grba ni traga ni glasa.

Iako je čitava scena izgledala u najmanju ruku komično, fudbaleru sigurno nije bilo svejedno kada je shvatio da ne može da uradi ono što je namerio.

Klubovi koji će u ovoj sezoni nastupati u novim dresovima, koji se osim toga što nemaju grb, izdvajaju i po nazivu kluba u traci preko grudi, pored pomenutog Fenerbahčea su Borusija, Valensija, Milan, Marsej i Mančester siti.

Pročitajte još:

Stav navijača je zasad gotovo nepodeljen, niko nije sa oduševljenjem prihvatio novi dizajn. Ipak, kako iskustvo govori, sve te sitne pobune brzo se utišaju i sve legne na svoje mesto, pa nije isključeno da grbovi na dresovima veoma deo postanu deo istorije koje ćemo se s nostlgijom sećati.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike