Gvardiola opet razbija kasu: Nije samo Kejn, meta je još jedan reprezentativac

25.06.2021

12:05

0

Siti bi mogao da sruši sve engleske rekorde

Gvardiola opet razbija kasu: Nije samo Kejn, meta je još jedan reprezentativac
Copyright Džek Griliš i Hari Kejn, Tanjug/Justin Tallis, Pool photo via AP

Ostalo je još nekoliko dana do početka evropskog prelaznog roka, ali spekulacije se uveliko pojavljuju širom kontinenta. Sada idemo tamo gde poslednjih godina ima najviše para – Premijer ligu!

Kapiten Aston Vile Džek Griliš imao je sjajnu sezonu i izazvao je pažnju najvećih klubova. Kako javljaju engleski mediji, klub iz Birmingema počeo je formalne pregovore sa svojim igračem, ali to niu glavne vesti.

Mančester siti je zainteresovan za 25-godišnjeg reprezentativca, ali će formalnu ponudu izneti kada se završi Evropsko prvenstvo. Ili kada Engleska ispadne, šta god bude ranije. Ipak, možda je realnije da Griliš postane “građanin” za godinu dana. Vila je u svim javnim nastupima isticala da ne želi ni da sasluša ponude za Griliša i da će graditi tim oko njega. Ipak, ako se šeici iz Sitija “otvore”, pitanje je da li bilo ko može da odoli.

Na to treba dodati činjenicu da je Sitiju prioritet napad. Šampion Engleske je navodno ponudio 100 miliona funti (117 miliona evra) za kapitena Totenhema i Engleske Harija Kejna. To je stara priča, najbolji engleski napadač želi da osvaja klupske trofeje i ne vidi budućnost među “pevcima”.

Moguće je i da je Siti spreman da čeka na Kejna još godinu dana, bez obzira koliko predsednik Totenhema Danijel Levi ponovio u javnosti da prva zvezda tima nije na prodaju.

Pominje se i najveća mlada zvezda svetskog fudbala Erling Braut Holand. Ostaje da se vidi šta će se dešavati kad se pijaca zahukta posle Eura.

Gvardiola bi svakako najviše voleo da dovede engleski tandem, ali videćemo koliko je to realno.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike