Mladi fudbaleri Partizana treba da uče na mom primeru: Greška je što sam nezreo otišao u Čelsi!

01.07.2021

12:03 >> 12:35

0

Danilo Pantić (24) i zvanično više nije igrač londonskog kluba

Mladi fudbaleri Partizana treba da uče na mom primeru: Greška je što sam nezreo otišao u Čelsi!
Copyright Danilo Pantić, FK Partizan/Miroslav Todorović

Ugovor sa Čelsijem je istekao, pa će mladi fudbaler naredne tri godine provesti u svom matičnom klubu Partizanu.

O prevremenom odlasku iz Humske, poukama koje je iz toga izvukao, kao i o aktulenom trenutku u njegovom životu i Partizanu, govorio je za zvanični sajt kluba.

– Treba sačekati pravi trenutak za odlazak, sačekati da se sazri i ne ići nigde pre vremena. Ja sam najveću grešku napravio jer sam generalno nezreo, i životno i fudbalski, i fizički i psihički, otišao u Čelsi. Vidim sebe u mladim fudbalerima i svima im kažem da rade sve suprotno od onog što sam ja radio. Tu sam da im pomognem u svemu što treba. Partizan je idealna sredina da očvrsneš, da naučiš da se nosiš sa pritiskom.

Pročitajte još

Pantić je otkrio da poslednjih godinu dana potpuno drugačije gleda na život.

– Stariji sam, ozbiljniji, imam porodicu, sina od godinu dana. Sve se promenilo, mnogo drugačije gledam i na život i na fudbal i mislim da to može da mi pomogne u budućnosti. Ovde na pripremama mi sin nedostaje, Viktor je postao prioritet, mi smo tu da mu omogućimo sve što je potrebno. Imam manje vremena za sebe, ai u tome je sva draž. Mislim da je rođenje deteta najlepša stvar koja mi se desila u životu.

Pantiću je ovo treći dolazak u Partizan, baš kao što je to bio slučaj sa sadašnjim direktorom Ivicom Krajem i aktivnim fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem.

– Ne bih se poredio sa njima, oni su legende Partizana. Ja sam mlad igrač i tek treba da pokažem i dokažem šta i koliko mogu. Svi mi koji smo odrasli u klubu, prošli omladinski pogon i zaigrali za prvi tim, uvek imamo posebnu motivaciju. Obično bude tako da najbolje partije, ako ostanemo tu u najboljim godinama, pružamo baš u Partizanu. Nadam se da će to biti i moj slučaj – zaključio je Pantić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike