Grci žestoko kažnjavaju bivšeg fudbalera Crvene zvezde

28.12.2020

12:38 >> 12:40

0

Autor: D. B.

Nije se udostojio ni da se javi čelnicima kluba

Grci žestoko kažnjavaju bivšeg fudbalera Crvene zvezde
Copyright MN Press

Aris će žestoko kazniti Matea Garsiju. Fudbaler se nije pojavio na treningu grčkog kluba u nedelju uveče i zbog toga će ostati bez dve mesečne plate!

Pročitajte još

Krilo iz Argentine je na spostvenu ruku produžio sebi odmor i tako je prekršio klupsku disciplinu, što u Solonu nisu želeli da tolerišu.

Svi igrači Arisa dobili su nekoliko slobodnih dana tokom božićnih praznika, a juče su se vratili redovnim aktivnostima. Svi, osim Garsije koji nije ni javio čelnim ljudima kluba da će kasniti na prozivku.

Argentinac je ove sezone odigrao devet utakmica za solunske “ratnike” i za 548 minuta u igri nije uspeo ni da upiše u strelce, ali ni da asistira. Tokom prošlog leta Zvezda je tražila način kako da se oslobodi Garsije, čak se i dogovorila sve sa Rasingom od koga je trebalo da dobije obeštećenje od 2.5 miliona evra, ali je igrač odbio mogućnost da ponovo igra u domovini. Ipak, crveno-beli su uspeli nekako da se oslobdi balasta njegovih primanja i sklopljen je posao sa Arisom vredan 1.3 miliona evra.

Ovo je drugi put da Garsija igra za Aris. Tokom sezone 2018-2019. na 32 meče u žutom dresu imao je učinak od 11 golova i jedne asistencije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike